Hälsoföreläsning med Ulrika i Hemse 24 oktober

Måndag 24 oktober kl 18.30 besöker Ulrika Davidsson Hemsegården för en inspirerande kväll i hälsans tecken. Kom och lyssna till hennes tankar om kost, träning och matglädje!

Nu när hösten är här är det lätt att vi tappar lusten och orken att ta hand om vår hälsa. Något som inte lönar sig i längden. För att orka med den mörka, svenska vintern är det viktigt att vi äter bra och håller oss friska. Som ett steg i Ulrika Davidssons vision att skapa ett mer hälsosamt Sverige besöker hon Hemsegården på Gotland för att hålla en inspirerande föreläsning om kost, hälsa och matglädjen!

 

Måndag 24 oktober kl 18.30

Att prata om hälsa och vikten av bra kost är något som Ulrika Davidsson brinner för. Gotland är något annat Ulrika älskar. Därför kommer hon på måndag 24 oktober kl 18.30 att besöka Hemsegården på Sudret där hon under kvällen bjuder in till en inspirerande föreläsning om kost, träning och att göra hälsa till något roligt och enkelt. Jag vill inspirera till att vi faktiskt tar hand om oss. Många tror att det är dyrt och krångligt att äta hälsosamt, den fördomen vill jag slå hål på. Hälsosam mat är varken dyrare eller krångligare, bara man vet vad man ska laga och hur man ska tänka. Så det tänker jag prata om. Jag vill också slå ett slag för vardagsmotionen och glädjen som träning och rörelse ger. Alla kan träna och det kommer min samarbetspartner och underbara gotlandsvän Charlotte Aav intyga. Jag ser fram emot en rolig kväll i Hemse och hoppas att det blir massor av folk som kommer och ställer frågor under kvällen. Berättar Ulrika.

Föreläsningen är också en första del i den unika kurs som Ulrika har valt att starta för just Gotland där man under 6 veckor följer ett kostschema i kombination med fysiska möten. Läs mer här!

Viktiga punkter

NÄR: Måndagen 24 oktober kl 18.30

VART: Hemsegården, Gotland

PRIS: 100 kr/person. Betalning sker via swish i entrén. Ingen förbokning behövs.

BONUS: Boka kursen Kickstarta Gotland och delta i föreläsningen utan kostnad. Din bokningsbekräftelse gäller som entrébiljett. Läs mer om kursen här!

LÄS MER: Läs mer om Ulrikas vision om ett hälsosamt Gotland – klicka här!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!