Erbjudande till dig!

Vill du ha en hållbar och långsiktigt god hälsa? Vill du hitta matglädje och inspiration i vardagen? Vad bra, då har du kommit rätt! Nu har du möjlighet att få en gratis prova-på-vecka!

Ulrika Davidsson är kostrådgivare med mångårig erfarenhet av att coacha personer till en hälsosam livsstil. Ulrika förespråkar matglädje och en varierad kost. Hon har skapat en mängd olika on-linekurser där hon genom ett anpassat kostschema och coachning hjälper sina kunder att hitta en hållbar och sund livsstil.

Unna dig matglädje och hälsa genom att prova Ulrikas kurser!

Just nu har du möjlighet att prova 1 vecka av Ulrikas kurs After Beach helt gratis! Känner du redan nu att du vill göra en större satsning erbjuder vi dig även att boka någon av våra mest omtyckta kurser med 20% rabatt (ange koden PROVAPÅ i kassan föra att få rabatten) – perfekt för att kickstarta din hälsohöst!

Eller boka en hel kurs till rabatterat pris. Ange koden PROVAPÅ i kassan för att få 20% rabatt.

Gör så här:

  • Välj vilken kurs du vill boka
  • Lägg kursen i varukorgen
  • Skriv in rabattkoden; PROVAPÅ
  • Ange dina kontaktuppgifter.
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Du hittar även kursmaterialet och alla recept på ditt konto, högst upp i högra hörnet på vår hemsida. Välj sedan Kurser i menyn och där ser du kursen du köpt

OBS – erbjudandet gäller endast tom 31 aug 2021.

 

Ulrikas kurser passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Kurserna fungerar fint även om du har familj med barn eller en partner som inte vill eller bör “följa en diet” då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!