Exklusivt erbjudande till alla GI-boxens kunder!

GI-boxen och Ulrika Davidsson tar nu upp sin relation i ett unikt samarbete mellan de två författarkollegorna Ola och Ulrika - passa på att ta del av erbjudandet här!

Ola Lauritzson, ägare av GI-boxen och Ulrika Davidsson, ägare av Ulrikas Kickstart startade sin hälsokarriär tillsammans för nästan 10 år sedan. De var då författarkollegor under många år och skrev flera storsäljande kokböcker innan de valde att satsa på olika delar inom hälsobranschen.

Eftersom deras båda produkter kompletterar varandra så bra har de nu valt att göra en gemensam kampanj.

Alla GI-boxens kunder får nu möjlighet att köpa utvalda kurser från Ulrika Davidssons kursutbud med 100 kronor rabatt. Ulrikas kurser är perfekt att kicka igång året med. De innehåller kostscheman, recept och inköpslistor vilket gör det enkelt för dig att komma in i hälsosamma vanor och hitta en balans i din kost.

Dessutom, de dagar tiden eller orken inte räcker till kan du enkelt ersätta någon av maträtterna i Ulrikas kostschema med valfri GI-box utan att detta påverkar ditt resultat.

Anta utmaningen och låt 2022 bli ditt hälsoår! 

 

Ulrika har lång erfarenhet av kostrådgivning och har själv arbetat med att analysera hur kosten påverkar din hälsa. Genom att äta varierad mat baserad på lågkolhydratskost går du inte bara ner i vikt, du blir dessutom piggare och orkar mer – något som vi väl alla önskar!

Erbjudande exklusivt till GI-boxens kunder

Gör så här:

  • Välj vilken kurs du vill boka och lägg den i varukorgen
  • Ange rabattkoden som du fick i mailet från GI-boxen
  • Ange dina kontaktuppgifter.
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Du hittar även kursmaterialet och alla recept på ditt konto, högst upp i högra hörnet på vår hemsida. Välj sedan Kurser i menyn och där ser du kursen du köpt

OBS – erbjudandet gäller tom 13 februari 2022.

 

Ulrikas kurser passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Kurserna fungerar fint även om du har familj med barn eller en partner som inte vill eller bör “följa en diet” då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!