Mitt sötsug som jag normalt har är ett skämt. Jag är konstant sugen på godis – KONSTANT SUGEN!!!! Det har aldrig hänt att jag inte är sugen tror jag. Inte innan denna veckan iaf. Då har jag tänkt att det här med att dämpa sötsuget måste ju alltså funka. Precis som Ulrika har sagt.
Har varit helt imponerad faktiskt, tills idag. Och idag har frestelserna varit många vill jag lova. Eller det började egentligen igår, när det fanns nybakta bullar på jobbet. Men det var ändå förhållandevis lugnt. Jag lyckades med en mindre ansträngning hålla mig borta.
Sen kom idag. Kände redan när jag kom till jobbet att jag var sötsugen. När lunchen kom så fanns det Ballerina-kakor i kylen. Hemskt. Efter lunch tar min kollega fram en Schweizernöt. Min favorit i Marabou-familjen. Plus att hon sedan ger den till MIG för att hon inte ska äta mer! Så nu ligger den alltså en handsträckning från mig. Det godaste i världen (nästan iaf). Har aldrig fått kämpa så mycket för att stå emot tror jag.

Men jag klarade det!! Jag stod emot!! Även om det var fruktansvärt jobbigt… Men nu har jag alltså hållit mig till det här i fyra dagar, det är tre dagar längre än någonsin innan. Men fasen vad jobbigt det var!

Kan ni också få det här enorma sötsuget? Har ni några knep för hur man står emot?