Herregud vad veckorna går fort. Jag känner inte direkt att jag hinner med, vilket stressar mig rätt mkt. Men men, nu är det snart helg igen iaf!

Nu när det är fredag så har vi ju sagt att vi egentligen ska väga oss. Men jag har faktiskt bestämt mig för att vänta till nästa vecka med att väga mig. Känner att det här med att väga sig inte riktigt är mig grej. Det har aldrig varit min grej. Med tanke på att mitt mål inte är att gå ner en massa i vikt, utan snarare bara leva lite sundare och bättre, så känner jag inte att jag måste väga mig. Jag vill vara nöjd när jag känner mig nöjd, vill inte känna mig nöjd beroende på vad vågen visar. Däremot kommer jag att bjuda på hur mina mått har förändrats. Det kommer upp senare idag, så håll utkik!
Igår började jag öka på lite med kolhydrater. Det blev lite lite pasta, men kände direkt att magen reagerade. Kände mig helt uppsvullen, vilket jag inte har gjort nu på fyra veckor. Så det kanske är ett tecken på att jag faktiskt ska hålla mig borta från pasta i största möjliga mån (även om det är fruktansvärt gott m pasta!).
Känner också att jag har kommit igång ordentligt m träningen och det är superskönt! Visst, det är rätt jobbigt innan man går dit, men när man väl är där är det lugnt. Till och med lite skönt!

Här i Stockholm är det ju en massa massa snö, så tänkte att man kanske skulle köra dagens träning genom att gå ut och pulsa lite i snön? Det lär ju vara rätt jobbigt… Får se vad det blir!
Hur går det för er med träningen? Är det tungt eller tycker ni också att det är rätt skönt?