Budgethälsa

Rebecca Lind

Rebecca upplevde att vikten och kostvanorna hade dragit iväg lite väl mycket och bestämde sig därför för att prova Ulrikas kurs Plånboksdieten. "Har du inte testat ännu så gör det, det enda du förlorar på att våga prova är kilon och omfång" förklarar Rebecca när vi träffar henne.

  • Namn: Rebecca Lind
  • Ålder: 26 år
  • Bor: Norrköping
  • Familj: Sambo och kattmamma
  • Viktminskning: – 3,7 kilo genom Plånboksdieten

 

Vilken kurs har du gått och vad fick dig att anmäla er till just den kursen?

-Plånboksdieten. Jag ville inleda en ny livsstil med god mat som inte påverkar plånbokens ekonomi för mycket

Har du provat några andra metoder innan du hittade Ulrikas kurser?

Egentligen inte, har alltid haft relativt bra koll på bra mat och vad jag stoppar i mig men som många andra hamnar man ibland i dåliga vanor under perioder ändå och det var därför jag ville göra en satsning kring min kost.

Vad har du märkt av för andra effekter av kursen?

-Måtten har minskat vilket ju var mitt primära mål. Men jag upptäckte också andra positiva bieffekterna så som att jag är mindre uppblåst. Dessut0om var det intressant att uppleva att jag nu blir mättare på mindre portioner än tidigare.

Hur upplevde du dessa veckor?

-Det var roligt och spännande att prova någonting nytt och framförallt såklart att känna och se att det gav så bra resultat. Jag har även efteråt fortsatt tappa i vikt trots att jag unnat mig lite mer vardagslyx mellan varven. Jag är nu nere på 72 kg och mitt mål är att komma ner till 65 kilo så jag har en bit kvar men den här starten gav mig bra med motivation. Dessutom gav kursen mig många bra redskap och kunskap som gör att jag känner att jag kan fortsätta resan på egen hand. Nu när vanliga vardagen efter kursen kommer igång igen så ska jag använda mig av viktkortet och fortsätta följa upp med mått & vikt samt hålla mig till liknande kost och motion som det var i kursen.

Jag har även upplevt att livsstilen som man får genom kursen med lite mindre strikta räknade måltider är perfekt för mig den dagen när jag vill stanna i min viktresa och istället bibehålla den önskade vikten.

Ett litet minus med kursen var att kostnaden kanske drog i väg lite mer än vad som var tänkt när jag handlade. Något som ändå sker relativt ofta när man handlar mat upplever jag så inget nytt utan snarare något jag är van vid.
Annars var allt kanon!

Vad vill du berätta för andra om Ulrikas kurser?

– Testa! Du förlorat inget än tiden du prioriterar på dig själv. Det är så värt att ta tag i detta istället för att kanske fortsätta att skjuter upp på det. Det enda du förlorar på att våra prova är kilon och omfång!

 

Vill du också hitta en hälsosam vardag till bra budget?Boka plånboksdieten som finns i 4, 6 och 10 veckor

Börja din hälsoresa tillsammans med Ulrika idag!

Se vårt kursutbud

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!