I går hade jag en liten föreläsning i Norrland. Ett litet samhälle i Jörn som ligger ovanför Skellefteå. Min svärmor Doris kommer här ifrån och vi har både släkt och vänner här.

I går anordnade Cathrin på Fura Center en föreläsning och jag pratade om Detox, GI och LCHF i över 2 timmar – hoppas att det inte var för länge …:)

Innan föreläsningen åkte jag längdskidåkning i ett fantastiskt vinterlandskap. Det är svårt att beskriva hur vackert det var men om jag säger Narnia så förstår ni ungefär. Nästan helt ensam i spåret var jag också! I går kväll lagade jag mat hemma hos familjen Eriksson i Jörn. Vi var nog 10 personer och jag gjorde lammfärsbiffar med fetaost och en god sallad med rostad palsternacka, matvete, lök och fetaost. Jag gjorde också en fetacréme med inlagd paprika till. Tog kort men hittar inte sladden som man ska använda när man för över korten till datorn…Ebba min dotter gjorde en fantastisk kardemummakaka till efterrätt (ej GI vänlig…:))

Nu packar vi väskorna och åker till Kittelfjäll i en vecka! Ser fram emot mer skidåkning.

Hälsningar Ulrika