5:2 dieten Mölndals BibliotekNu sitter jag på Landvetter och tar en kopp kaffe och väntar på mitt flyg hem, kl är 21 och det är ganska folktomt här…Jag sitter med en sådan värme i kroppen och så tacksam för att ha ett så underbart jobb som jag har. Jag flög ner i eftermiddags och har föreläst på Mölndals Bibliotek och det var en intressant kväll! Helt fullsatt och hade vi haft en större lokal hade vi kunnat ta in lika många till…

Jag träffade så många som berättade härliga framgångshistorier, ställde frågor och delade med sig om olika recept de hade som favoriter i mina kokböcker.

Jag mötte Hillevi som hade flera av mina böcker och älskade min Raw Food bok. Hon så så sund och fräsch ut! Det är så kul när människor kommer fram och delar med sig a sina framgångar tycker jag – det ger mig energi!

Hillevi  Mölndal

Ja, ett fullsatt bibliotek och massor med frågor. Dock verkade som att många som hade kommit redan hade kommit igång med 5:2 dieten men behövde lite extra pepp och framför allt tips hur man ska få till denna kostplan på lång sikt.

Hoppas att jag kunde inspirera många att komma igång och göra förändringar som leder till en bättre hälsa ikväll – maila mig gärna och berätta hur det går om några veckor så får jag feedback – det gillar jag!

Tack Mölndals Bibliotek för ett jättebra arrangemang! Hälsningar Ulrika

Föreläsning Mölndal Föreläsning MölndalFöreläsning Mölndal