Söndagens aktivitet på Hälsomässan började faktiskt med en Kockteater inne på Matmässan – Lagade mat från Ulrikas GI helger och samtalade med Mikael Mölstad (känd vinexpert) på scen.

Sedan var jag inne på Hälsomässan och träffade lite kända medarbetare – b la Anna Skipper! Jag bjöd på gröna drinkar som var mycket populärt när jag föreläste om GI. Träffade också tjejerna från Nytta Design som gör så fina förkläden! Ursnygg design – kanske en fin julklapp till någon tänker jag…Jag hade nöjet att träffa killarna från Norge som säljer Sukrin i Sverige och de var så trevliga. Sukrin använder jag ofta när jag bakar, ersätter sockret och har 0 i GI -värde.

Jag fick också med mig hem ett set av Pukkas ekologiska hudvårdserie som är helt fantastiskt. Jag har redan provat ansiktsoljan, rengöringen och dagcrémen – känner redan att det kommer att bli en favorit!

I dag och i går har jag lagat mat för en bilaga som kommer i januari – massor av härlig GI mat! Hälsningar Ulrika