Specialerbjudande till dig!

Vill du får hjälp med att gå ner de där extra kilona? Under året som gått är vi många som blivit allt för stillasittande och därför gått upp i vikt. Genom att följa ett kostschema under 2, 4 eller 6 veckor får du inte bara ny matglädje och goda recept, du kommer även att gå ner i vikt! Låt oss få hjälpa dig att inleda 2021 på ett hälsosamt sätt.

BOKA NU - FÅ 30% RABATT!

Ulrika Davidsson är kostrådgivare med mångårig erfarenhet av att coacha personer till en hälsosam livsstil. Ulrika förespråkar matglädje och en varierad kost. Hon har skapat en mängd olika on-linekurser där hon genom ett anpassat kostschema och coachning hjälper sina kunder att hitta en hållbar och sund livsstil.

Låt 2021 bli ditt år! Unna dig matglädje genom att prova Ulrikas kurs 800 kcal – ett enkelt och gott sätt att gå ner i vikt på!

En av hennes mest populära och effektiva kurser är 800 kcal. Principen bygger på Michel Mosleys erkända studier att vi inte bör äta mer än 800 kcal/dag. Utifrån detta har Ulrika skapat ett kostschema med tillhörande recept och inköpslistor för att du enkelt ska kunna genomföra kursen.

Gör så här:

  • Välj hur många veckor du vill boka, 2, 4 eller 6 veckor
  • Lägg kursen i varukorgen
  • Skriv in rabattkoden; TIDNING
  • Ange dina kontaktuppgifter.
  • Välj om du vill bli medlem i Ulrikas Hälsovärld, annars avmarkerar du denna ruta.
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Du hittar även kursmaterialet och alla recept på ditt konto, högst upp i högra hörnet på vår hemsida. Välj sedan Kurser i menyn och där ser du kursen du köpt

OBS – erbjudandet gäller endast tom 5 januari 2021.

 

Ulrikas kurser passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Kurserna fungerar fint även om du har familj med barn eller en partner som inte vill eller bör “följa en diet” då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!