Unikt erbjudande till dig i 1,6 miljonersklubben!

Hälsa och matglädje är ledorden för kostrådgivare Ulrika Davidsson. Eftersom Ulrika hade möjlighet att delta i ett webinar hos er vid årsskiftet får ni nu möjligheten att köpa en av hennes omtyckta kurser med generös rabatt.

Boka kursen nu - ange koden MILJON

Att hitta en hållbar balans i sin hälsa är något de flesta av oss eftersträvar. Balanserad, god och hälsosam kost som gör att vi mår bra och känner oss pigga. Utmaningen för att lyckas är givetvis individuell men för många är tiden den stora utmaningen. Man anser inte att man hinner planera måltiderna, att man inte hinner tänka igenom vad som behövs inhandlas eller att man inte hinner laga hälsosam mat.

En av ambitionerna som Ulrika Davidsson hade när hon startade sin kursverksamhet var att hjälpa sina kunder att hitta metoder och recept som underlättade deras arbete mot just långsiktig hälsa. Genom sina kostscheman har hon redan gjort planeringen och dessutom får du färdiga inköpslistor för att ytterligare förenkla och underlätta för dig.

Matglädje är viktigt. Om du inte tycker om det du äter kommer kosten aldrig kunna förändras i grunden. Det är igen idé att äta kyckling och keso fem dagar i veckan för att sedan gå loss under helgen. Eller behöva räkna kalorier för allt du äter. Ulrika lagar  hälsosam mat som går snabbt och enkelt att tillaga men framförallt är den god. Dessutom passar den utmärkt att laga till hela familjen, ytterligare en aspekt för dig som kanske inte har tid att laga olika rätter varje dag.

Så, oavsett om du känner att du behöver hjälp med planering, matinspiration eller att gå ner i vikt kommer våra kurser att hjälpa dig i din hälsoresa. Det enda du behöver göra är att bestämma hur länge du vill delta, 2, 4, 6 eller 12 veckor – sen lovar vi att hjälpa dig i mål!

Ange koden MILJON så får du köpa kursen Kickstart Basic med hela 30% rabatt

Ulrika har lång erfarenhet av kostrådgivning och har själv arbetat med att analysera hur kosten påverkar din hälsa. Genom att äta varierad mat baserad på lågkolhydratskost går du inte bara ner i vikt, du blir dessutom piggare och orkar mer – något som vi väl alla önskar!

Gör så här:

  • Välj det alternativ som passar dig
  • Lägg kursen i varukorgen
  • Skriv in rabattkoden
  • Ange dina kontaktuppgifter.
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Du hittar även kursmaterialet och alla recept på ditt konto, högst upp i högra hörnet på vår hemsida. Välj sedan Kurser i menyn och där ser du kursen du köpt

OBS – erbjudandet gäller tom 28 februari 2022.

 

Ulrikas kurser passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Kurserna fungerar fint även om du har familj med barn eller en partner som inte vill eller bör “följa en diet” då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!