Hej på er! Jag heter Lina och kommer, likt Cassandra, att följa menyn i boken 6 kilo på 6 veckor. Jag och Cassandra känner varandra genom skolan, och har nu bestämt att vi ska göra det här tillsammans. Dock så har vi inte riktigt samma målsättning, Cassandra har sitt mål och jag har mitt mål.
Vi kommer stötta och hjälpa varandra om vi får det jobbigt, men framförallt ska vi peppa varandra till tusen!
Imorgon sätter jag igång, first thing! Känner mig både nervös och spänd inför den här utmaningen. För det är vad det är för mig, en STOR utmaning.

Jag har hela mitt liv varit en aktiv människa, varit ute och rört på mig på ett eller annat sätt. Jag har också alltid varit relativt smal (förutom en liten tjockisperiod på gymnasiet). Alltid kunnat äta precis vad jag har velat och därmed aldrig behövt tänka på maten eller vad jag har stoppat i mig. Men trivselkilon har vi väl alla ändå?! 🙂

Det är nu dessa trivselkilon jag vill bli av med, men framförallt vill jag leva ett hälsosammare liv. Jag vill hitta alternativ till vad jag idag (och många år innan idag) äter.

Jag har aldrig bantat i hela mitt liv. Vi snackar alltså inte en enda dag. Jag har vid några tillfällen försökt mig på olika dieter, men misslyckats redan innan första dagen är över. Jag har ingen självdisciplin överhuvudtaget när det kommer till mat. Men detta ska det nu bli ändring på!

Att följa den här boken, 6 kilo på 6 veckor kommer för mig att vara en sjuhelsikes stor prövning. Men en bra prövning! Är det några av er därute som har samma upplevelser som jag? Att man kanske inte är direkt överviktig, utan bara vill äta sundare? Berätta gärna, så kan vi hjälpas åt att nå vårt mål!

(Ska nu ta mina mått och väga mig, så kommer all info komma upp på bloggen inom kort!)