Eat, Love and Care

- 6 veckors onlinekurs med extra kärlek och omtanke!

Jag får dagligen mail från tidigare kunder som har gått en eller flera av mina kurser och uppnått önskar resultat. Detta är givetvis fantastiskt roligt, ett kvitto på att mitt koncept fungerar inte bara för mig själv utan för så många av er där ute. Ett stort problem är dock att många faller tillbaka i gamla hjulspår när stressen blir för stor. Vad som stressar oss är så individuellt, det kan vara arbetet, vardagspusslet eller bara stressen över att inte få tid till att laga matlåda eller att man unnade sig en bulle vid fikastunden.

En unik kurs

Med detta i åtanke har jag satt ihop en kurs som jag vill erbjuda till alla er som tidigare har köpt en av mina kurser. Kursen är på 6 veckor och ni får köpa den till 50% rabatt = 599 kr (det innebär att det endast kostar er 100 kr/vecka). Jag vill med den här kursen motivera dig att behålla din hälsosamma livsstil. Jag har samlat många av mina favoritrecept som passar extra bra nu när många av oss vistas mycket i hemmamiljö men ändå vill äta gott samt kunna hitta bra alternativ på hälsosamma mellanmål, snacks, bakverk, desserter och godis.

Vad innebär kursen?

Som i många av mina kurser bygger recepten på en lågkolhydratkost kombinerat med periodisk fasta för att du ska såväl hålla din vikt men även kunna gå ner några kilon under dessa veckor om du har behov av det. En annan del som jag adderat till kursen är ett lättare träningsprogram som du kan utöva hemma i vardagsrummet men jag kommer också peppa dig att komma ut i friska luften och få motion, ca 10 000 steg per dag är målet!

Precis som vanligt kommer ni som köper kursen att bli inbjudna till en privat Facebookgrupp där jag kommer att inspirera och hjälpa dig att lyckas genomföra dessa veckor tillsammans med mig. I den här gruppen kan alla deltagare vara aktiva och dela tankar, utmaningar och tips. Låt oss tillsammans jobbar lite extra med GOD MAT, KÄRLEK och SAMHÖRIGHET.

Som en extra bonus bjuder jag dig även på min härliga påskbuffé som du får helt utan extra kostnad när du köper denna kurs. Den är fantastisk och ger dig möjlighet av att njuta av härlig mat under hela den långa påsken.

DU FÅR ALLT DETTA OM DU BOKAR NU!

  • En nyskapad och säsongsanpassad kurs i 6 veckor
  • Extra träningsmaterial anpassat för hemmet
  • Min härliga påskbuffé
  • Hela 50% rabatt 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!