Det känns så skönt att jag har börjat min detox och jag njuter av den gröna världen med ekologiska grönsaker och frukter! I går fyllde jag en varukorg med mat som jag har i min kyl med under denna veckan. Jag väljer till stor del ekologisk mat men inte allt.

Varukorg detox

När jag detoxar undviker jag mjölkprodukter men använder get, och fårost och det förgyller mina måltider. I dag finns det ett ganska stort utud tycker jag och jag köper Peccorino, Manchego, Chévre, Feta och Halloumi.

Peccorino IMG_1261

 

DetoxfrukostI morse åt jag naturell sojayoghurt med blåbär, apelsin, kiwi, vindruvor och päron och var rejält mätt länge. Åt en lätt quinoasallad med grön pesto till lunch och ikväll har det bara blivit misosoppa och en färskpressad juice från Ecoist där jag höll kurs ikväll.

I går blev det en god ratatouille med squash,blomkål, lök, tomater och sedan toppade jag den med lite smulad getost på toppen och några frön – Jättegott!

 

 

IMG_1256 IMG_1254