Idag känner jag mig supermotiverad och glad! Det känns som att det är omöjligt att misslyckas! Det är kul att ni är några som kommenterar. Jag blir så inspirerad och peppad av er! Fortsätt med det! Härligt att varje dag titta in i en kyl som är välfylld också! Normalt brukar det finnas Pepsi Max, smör och lite tomater typ, haha.

Något jag funderar över är frukosten. Jag är extremt morgontrött och är inte en sådan som orkar lägga mycket tid på att förbereda och äta en frukost. När jag gjorde smoothie igår gick det fort, men det var alldeles för lite. Imorse åt jag ett kokt ägg, lite skinka och tomatskivor och en kopp kaffe och det funkade mycket bättre. Hade förberett äggen kvällen innan så det tog ingen tid alls, precis en frukost i min smak. Vad äter ni till frukost? Ge mig gärna lite tips på snabbfixade frukostar som mättar!

Nu mys i soffan framför ett favoritprogram – Masterchef!