Har blivit lite sjuk med halsont och förkylning. Känns jobbigt en sådan här vecka då jag har så mycket att göra. Men bara att köra på ändå! Idag ska jag plugga, packa lite inför flytten och träna (i hemmagymmet, hehe).

På fredag har jag vägdag igen och jag vill ha ett fint resultat. Ska träna lite extra hårt ikväll och även imorgon så ska det nog gå som jag vill. Hur går det för er andra?

Om ni mot förmodan missade Den hemlige miljonären med Ola Lauritzson igår så tycker jag att ni ska kolla in programmet på Kanal 5 Play. Åh så rörd jag blev, tårarna sprutade.

Och förresten, för er som missat, så finns ett inlägg som heter “Frågestund” ämnat för alla era frågor ni kan tänkas ha. Sedan ska alla frågor och svar sammanställas under en egen flik så att ni lätt och överskådligt kan få svar på era frågor utan att leta ihjäl er bland bloggens alla inlägg. Bra va? 🙂
Hoppas ni alla har en bra dag och att det går bra för er! Kram!