I helgen har det varit en liten signeringsturné och jag har träffat så härliga människor! Otroligt roligt att få prata med alla som har mina böcker och som lagar igenom alla recepten…träffade Ulla från Gotland som hittade lite fel i mitt recept på nötkakor i boken “Ulrikas GI helger” – bra med kontrollanter i landet.

I lördags var jag i Åkersberga Centrum och signerade boken (träffade Arne Weise som står bakom mig) och i söndags var jag hos Margus Hantverk i Hablingbo och det var så mysigt där. Jag hälsade också på hemma hos mig själv och min nyköpta gård i Rone och det var magiskt fint där. Längtar redan tillbaka…

Nu sitter jag hemma i fåtöljen och tittar på Lucia på tv:n. I dag ska jag ha avslutning med min viktgrupp i Sollentuna. De ha följt ett nytt program som jag lägger ut här på bloggen i slutet av året… Håll utkik efter det för de är effektivt!  Snart ska jag ut på en prommis med Mimmi och sedan är det gymmet som gäller för mig i dag. Ha en fin dag hälsar Ulrika