Är hemma efter en fantastisk bokmässa i Göteborg! Mitt förlag “ICA bokförlag” är mäktiga på mässan och gör ett oerhört proffsigt jobb! I år var det väldigt speciellt eftersom förlaget hade Maria Montazami på plats som har skrivit en bok tillsammans med Ulf Elving. Hon var verkligen Bokmässans drottning och enormt populär! En härlig tjej som jag fick möjlighet att lära känna lite under dessa dagar. Jag kunde inte låta bli att servera henne mina gröna smoothies i montern och det gillade hon 🙂 Läs mer här på Marias blogg: http://blogg.amelia.se/maria-montazami/

Jag lagade mat på kockscenen flera dagar, dels med min Raw Food bok men också tillsammans med Ola och “6 kilo på 6 veckor”. Många intervjuer och flera framträdanden hela helgen. Min kära författarkollega Benny Rosenquist och jag gjorde ett framträdande i montern då vi pratade om vikten av att äta bra men också att må bra själsligt.

Dessutom hade min nya bok “Ulrikas GI helger” kommit och det var fantastiskt (min 13:de bok…). Under mässans alla dagar träffade jag flera kända bra författare b la Annika Sjöö som har debuterat med “Duktig Flicka”, Tareq Tayler som lagar mat på TV, Bok Hagström med en ny pasta bok. Längtar redan till nästa bokmässa – tusen tack till alla på förlaget som gör mässan så underbar! Kram Ulrika