IMG_8760

I kväll var det dags för en återträff med deltagarna från träffarna i våras! Tyvärr hade alla gått upp i vikt under sommaren 🙁 men som jag bruka säga:

Att göra en kostomläggning som är bestående är bland det svåraste som finns och man måste aktivt jobba på detta varje dag, varje vecka och framför allt varje sommar – då många utmaningar finns! Det viktiga är att de kommer tillbaka och tar tag i sommarens kilon direkt och inte låter det gå ett tag och vågen visar ytterligare några kilon upp – då blir det tungt och jobbigt. Nä, se sanningen och väg och mät dig och gör något åt kilona idag!!

Jag bjöd på en grön smoothie som jag gör på färsk bladspenat, selleri, ananas, banan, mango och melon + vatten att späda med – så gott och så nyttigt!

Jag inspirerade dem att börja med mitt kickstartsprogram och kombinera med 5:2 dieten. Jag lovar att när de kommer tillbaka om 2 veckor har de tappat 4 kg var – återkommer om resultat!

Nu ska jag gå till min garderob och välja något färggrant till morgonens besök på Sveriges Televison. Jag ska medverka i studion redan kl. 06:45 och prata om 5:2 dieten tillsammans med Kerstin Brisman – om ni är upp då – titta!

Bild_2