Ät dig smal med Ulrika!

Boka Ulrika Davidssons effektiva onlinekurs Kickstart basic och gå ner i vikt till sommaren.

Ulrika Davidsson är känd som hela Sveriges kostrådgivare. Hon har sedan 2015 arbetat med att skräddarsy och sätta ihop onlinekurser som hjälper kunderna att få en hälsosam livsstil och att gå ner i vikt. Genom hennes breda kunskap och långa erfarenhet har hon haft möjlighet att bygga kurser hjälpa tusentals människor att starta en ny hälsosam livsstil och hitta sin drömvikt.

Nu till våren är det många som vill komma igång med ett nytt hälsosamt liv. Man tar nya tag och vill även passa på att gå ner några kilon till sommaren. Därför erbjuder vi nu 15% rabatt på Ulrikas effektiva kurs Kickstart basic. Kursen finns i 2, 4 och 6 veckor, anpassad för att just du ska kunna hitta just det som passar dig och din kropp bäst.

I Ulrikas kurs får dig kostschema som är enkla att följa, recept och inköpslistor med allt du behöver för de kommande veckorna samt en inbjudan till den slutna Facebook gruppen där medlemmar från liknande kurser finns på plats redo att stötta, peppa och hjälpa varandra. Givetvis deltar även Ulrika i denna grupp och ni kan ställa frågor till henne eller ta del av hennes livesändningar och tips som hon delar med sig av i gruppen. I kursmaterialet får du även kunskap inom näringslära och Ulrikas bästa tips på hur du enklast går ner i vikt och hittar din nya hälsosamma livsstil.

Välj hur många veckor du vill gå Kickstart basic och ange koden APRILKICK i varukorgen innan du betalar kursen så får du Ulrikas rabatt på 15%.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!