Jag har sedan ett par år tillbaka använt mig av “Blodgruppsdieten” både när jag coachar och hjälper människor att gå ner i vikt och mår bra men har också själv praktiserat detta i min kost. Jag lever inte efter blodgruppsdieten 100% utan anpassar kostplanen så att den är lågkolhydrat och så ofta jag kan äter jag enligt min plan: Blodgrupp AB

Det finns flera anledningar till att jag har gått ner i vikt under 2012. Jag har tappat 10 kg på 6 månader och det är några saker jag har gjort:

1. Anpassat kosten efter min blodgrupp

2. Börjat räkna kalorier samtidigt som jag äter en lågkolhydratskost

3. Använder progesteroncréme och äter Wild Yam för att öka mitt progesteron i kroppen (var väldigt lågt innan)

4. Dricker mindre alkohol, eller jag menar mer sällan…

5. Tränar mer, längre och oftare.

6. Har slutat med mellanmål

Jag tänkte inspirera Er med att lägga ut kostplanen för de fyra olika blodgrupperna under nästa vecka – till dess ta reda på vilken blodgrupp du har!

Hälsningar Ulrika