Förra veckan provade jag en ny nudelsort (i varje fall för mig) som jag kan rekommendera. Det är nudlar som tillverkas av sjögräs och innehåller nästan inga kolhydrater alls. Påminner lite om glasnudlar. Dessa nudlar är perfekta att lägga i en thailändsk fiskgryta eller kanske en wokrätt?
Jag gjorde även nudlar på ett annat sätt. Jag använde min roliga maskin som man kan göra spagetti/nudlar av alla slags rotfrukter och grönsaker. Louise hjälpte mig i köket och tyckte detta var facinerande! Jag gjorde en trevlig råkostsallad med koriander, tonfisk och cashewnötter.
I helgen har jag varit på middag på Restaurang Pontus med Ola Lauritzson och det var väldigt god mat. Åt röding som var supergod och Ola åt Crispy Duck… Ganska dyrt men maten var super.
Det blev en sen kväll som avslutades på Teatergrillen så när jag vaknade på lördagen var jag trött… Detta botade jag med ett spinningpass och vips var man pigg! I dag har jag först åkt långfärdskridskor på Edsviken och sedan 2,7 mil längdskidor vid Bisslinge i Sollentuna – Härlig helg men nu är jag trött. Ska ladda för morgondagens matlagning för Expressen! Hälsningar Ulrika