I dag lyser solen i Sollentuna – är hemma nu efter en 10 dagars resa i Norrland. Tänk vad Sverige är vackert! I dag ska jag åka långfärdsskridskor och träna på SATS. Till middag blir det en favoriträtt – Kokosfisk med lime – här kommer receptet:

Fisk med kokos och lime – 4 portioner

600 g färsk havskattsfilé

Salt och vitpeppar

½ paket kokoscréme (ett hårt  pressat kokos som ligger vid asiatiska hyllan)

1 liten burk kokosmjölk, ca 200 g

1 msk flytande honung

Rivet skal av 1 lime

1 gul chili

2 stavar färsk citrongräs

Dekoration: limeskivor och färsk kokos

Sätt ugnen på 175 grader. Lägg fiskfiléerna i en ugnsfast form eller fat. Strö på salt och vitpeppar. Koka upp kokosmjölk, kokoscréme, honung och skalet av limen. Strimla chili och skär citrongräs i stavar. Lägg ner i såsen och låt koka i några minuter. Smaka av med salt och peppar. Häll på såsen över fisken och sätt in i ugnen i ca 15 minuter.

Skär limen i skivor och lägg runt om. Dela kokosnöten och skär köttet i skivor. Toppa på fisken och servera med en god sallad, wokade grönsaker och gärna färsk koriander.