Ulrikas 66 Day Challenge - en framgångssaga med resultat!

Från forskningen att det tar 66 dagar att ändra en vana tog Ulrika Davidsson avstamp. Hon ville hjälpa människor som en gång för alla ville skapa nya, hälsosamma vanor och göra sig kvitt de dåliga. Resultatet är fantastiskt!

Boka kursen nu! Läs mer om böckerna här!

Varför 66 dagar? 

Grunden till framgången ligger i längden. Du satsar 66 dagar av ditt liv, en tämligen överkomlig tid, för att uppnå ett tydligt resultat, en tydlig förändring. Anledningen till att du kommer att lyckas är att du under dessa dagar får ett schema, du kommer få information om exakt vad du ska äta, hur du ska träna, hur du ska tänka – hur du tar dig an utmaningen. Håller du dig till planen har du efter dessa 66 dagar ändrat ditt vanemönster. Du har säkert försökt göra en hälsoförändring tidigare, de flesta av våra kunder har det men anledningen till att du kommer lyckas den här gången bygger på att du under dessa 66 dagar programmerar om din kropp och helt enkelt förändrar dina vanor.

Anledningen till att du lyckas med 66 Day Challenge™

Det sägs att 90% av det vi gör dagligen gör vi utan att tänka, vi gör det av vana. Tar du alltid en macka och en kopp te till favoritserien i soffan kommer du troligtvis fortsätta med detta. Men om du istället tar för vana att alltid ta en promenad runt kvarteret under kvällen kommer du successivt att märka hur denna nya vana förändrar dig. Genom att du under vårt program ändrar dina vanor från grunden kommer du inte ha samma risk att falla tillbaka i dåliga mönster. Det gäller så väl kosthållning som träningen. Däremot kommer det vara tufft under kursens gång, men då finns vi här bredvid dig redo att stötta, peppa och motivera.

Bok eller kurs?

Ulrika har skapat både kurser och böcker som bygger på samma koncept. Anledningen är för att vi alla är olika och tar till oss saker på olika sätt. För en del är det helt omöjligt att genomföra den förändring som krävs på egen hand, de måste helt enkelt ha den grupptillhörighet och coachning som vi kan erbjuda i våra kurser. För andra känns grupperna som en jobbig sak i en väldigt privat utveckling och för dessa personer passar böckerna perfekt. Så när du har tagit beslutet om att du vill anta utmaningen fundera då på vilken metod som är bäst för dig och din hälsoresa; kursen eller boken?

66 Day Challenge

Vår grundkurs inom konceptet 66 Day Challenge bygger på recept och kostscheman från Ulrikas tidigare kurser som är noggrant sammansatta för att skapa de effekter som vi är ute efter vid rätt tillfällen under kursen. Det här är en perfekt kurs för dig som vill ha god och enkel mat och ett kostschema som ger tydligt resultat! Utöver kosten arbetar vi i denna kurs med både träning och KBT vilket gör att dina ny vanor verkligen håller i längden. Anta utmaningen och börja ditt nya hälsoliv idag!

 

BOKA KURSEN REDAN IDAG – KLICKA HÄR!

66 day challenge

66 Day Challenge med Medelhavsmat

Vill du skapa goda vanor men drömmer om smakerna som du får vid Medelhavet? Perfekt då att Ulrika har skapat 66 Day Challenge med Medelhavsmat. Här får du arbeta med samma koncept men äter en kost där grönsaker och olivolja ersätter rotfrukter och smör. Utöver kostscheman och recept arbetar vi med träning, KBT och utmaningar för att skapa en hållbar förändring som gör skillnad på riktigt!

 

DENNA KURS KOMMER SNART GÅ ATT BOKA HÄR!

 

66 Day Challenge Medelhavsmat

Sagt av deltagare från 66 Day Challenge

Jag vill bara skicka ett STORT TACK till dig / er personligen,

Jag och min fru har för en månad sedan kört igenom din 66 Days Challenge. Vi hade några pandemi-kilon extra och bestämde oss den 9:e augusti att sätta igång,

Jag som diabetiker sedan 13 år har fått extremt bra och stabila värden av att följa din diet, jag låg på bra värden redan innan, men gått ner till nivåer som är extremt bra. Dessutom har mina värde sedan jag började kursen hållit sig stabila under hela dagarna.

Jag har gått ner från 96.4 kg till 82.4, kg dvs ca 15% viktnedgång och min fru inte långt efter från 66 till 58 kg.

Vi är verkligen supernöjda med resultatet och kommer tillbaka till alla goda recept som du har, det är verkligen där vi har fallerat tidigare att inte hitta någon mat / recept som varit inspirerande under en längre tid.

/Kåre

———————————————————

Jag ville skicka ett personligt tack till dig. Jag har kämpat med min vikt i över 20 år. Jag har pendlat åtskilliga gånger så jag tappat räkningen. Jag fick nys om din bok 66 Day Challenge av några kollegor och blev inspirerad av deras makalösa resultat. Jag antog utmaningen. Nu är jag 17 kilo lättare och jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv. Du fick mig att inse att det var möjligt. Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde detta tidigare!

/Diana

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!