66 Day Challenge - en utmaning i flera steg

Det tar 66 dagar att ändra en vana. Anta utmaningen en gång för alla! Skapa nya, hälsosamma vanor och gör dig kvitt de dåliga. Resultatet är fantastiskt!

66 Day Challenge – en succé!

Succékonceptet 66 Day Challenge har redan hjälpt tusentals personer att ändra sina (o)vanor och skapa nya, hälsosamma vanor som håller över tid. Med Ulrikas effektiva kostscheman i centrum har våra nöjda kunder inte bara gått ner i vikt, börjat laga hälsosam mat och hittat rutinen och glädjen i träning, de har framförallt hittat en långsiktig hälsosam livsstil som de mår bra av och trivs med.

Nu vill vi hjälpa fler till en hälsosam livsstil – alla är olika och behöver därför fokusera på olika saker i sin hälsoresa. Vi har därför valt att skapa tre olika inriktningar inom 66 Day Challenge, för att våra kunder ska kunna hitta en kurs som hjälper dem att utvecklas inom just det området som de vill arbeta med.

De 2 olika köken

De två olika inriktningarna som vi valt att arbeta inom är:

  • Medelhavsmat

  • Jorden Runt

Kurserna som vi har skapat inom dessa områden bygger på samma grundinnehåll men på olika proportioner för de olika inriktningarna. Centralt i alla kurserna är Ulrikas passion och kunskap för kosten. Alla kurser bygger på hennes effektiva kostscheman som på ett enkelt och gott sätt hjälper dig uppnå en viktminskning på ca 10-12 kilo under kursens 10 veckor.

Vetenskaplig forskning ligger till grund

Grunden till Ulrikas koncept kommer från den vetenskapliga studien som publicerades i European Journal of Social Psychology. Det var Philippa Lally och hennes kollegor som tog fram denna forskning. Att skapa nya vanor kräver att du har disciplin, att du har roligt och att du har ett mål som känns realistiskt. Oavsett din tidigare erfarenhet så kommer du genom materialet i den här kursen att kunna uppnå just ditt mål.

Våra två kurser inom 66 Day Challenge

Vill du fördjupa dig i Medelhavets fantastiska smaker eller följa med på en inspirerande resa till några av jordens mest intressanta kök? Valet är ditt!

mat ut 66 Day challenge medelhavsmat

Medelhavskost

I den här kursen fokuserar vi på den härliga kosten och råvarorna runt Medelhavet. Att Medelhavskosten har hälsofrämjande egenskaper finns det studier kring och detta har Ulrika tagit fasta på när hon skapat kostscheman och recepten för denna kurs.

Boka Medelhavskost här!

1998 kr

Jorden runt

Följ med Ulrika på en inspirerande resa runt jorden där hon väljer ut smaker och rätter som får dina smaklökar att hoppa jämfota! Under denna kurs för du möjlighet att besöka och prova maträtter från flera härliga matkulturer. Allt anpassat för att fungera i vår svenska vardag!

Boka Jorden Runt här!

1998 kr

Det sägs att 90% av det vi gör dagligen gör vi utan att tänka, vi gör det av vana. Grunden till framgången i detta koncept ligger i längden. Du satsar 66 dagar av ditt liv, en tämligen överkomlig tid, för att uppnå ett tydligt resultat, en tydlig förändring. Anledningen till att du kommer att lyckas är att du under dessa dagar får ett schema, du kommer få information om exakt vad du ska äta, hur du ska träna, hur du ska tänka – hur du tar dig an utmaningen helt enkelt. Håller du dig till planen har du efter dessa 66 dagar ändrat ditt vanemönster.

Du har kanske försökt göra en hälsoförändring tidigare, men anledningen till att du kommer lyckas den här gången bygger på att du under kursen programmerar om din kropp och helt enkelt förändrar dina vanor. Genom att du  ändrar dina vanor från grunden kommer du inte heller att ha samma risk att falla tillbaka i dåliga mönster. Däremot kommer det vara tufft under kursens gång, men då finns vi här bredvid dig redo att stötta, peppa och motivera!

Matglädje

Inom Matglädje låter vi verkligen maten och passionen för hälsosam mat vara i fokus. I kursmaterialet hittar du flera filmer där Ulrika berättar och visar hur du kan utvecklas i köket. Du får hennes egna tips på hur man kan tänka för att hitta en god livsstil där maten hjälper dig med hälsan och vikten. I den här kursen är Ulrika Davidsson en självklar del men du kommer även kunna ta del av veckans träningsutmaning som presenteras av PT Maria. Maria har även tagit fram tre korta filmer där hon pratar och inspirerar till hur träningen på ett enkelt sätt kan bli en naturlig del i din vardag.

Sagt av deltagare från 66 Day Challenge

Jag vill bara skicka ett STORT TACK till dig / er personligen,

Jag och min fru har för en månad sedan kört igenom din 66 Days Challenge. Vi hade några pandemi-kilon extra och bestämde oss den 9:e augusti att sätta igång,

Jag som diabetiker sedan 13 år har fått extremt bra och stabila värden av att följa din diet, jag låg på bra värden redan innan, men gått ner till nivåer som är extremt bra. Dessutom har mina värde sedan jag började kursen hållit sig stabila under hela dagarna.

Jag har gått ner från 96.4 kg till 82.4, kg dvs ca 15% viktnedgång och min fru inte långt efter från 66 till 58 kg.

Vi är verkligen supernöjda med resultatet och kommer tillbaka till alla goda recept som du har, det är verkligen där vi har fallerat tidigare att inte hitta någon mat / recept som varit inspirerande under en längre tid.

/Kåre

Ulrikas böcker inom konceptet

Ulrika Davidsson är kostrådgivaren som har skapat och lanserat konceptet 66 Day Challenge. Konceptet finns som både kurser och böcker som bygger på forskningen som Philippa Lally och hennes kollegor som tog fram och sedan publicerades i European Journal of Social Psychology. Kontentan av detta är att tiden är avgörande för om vi lyckas med en förändring eller ej. Men det finns andra faktorer också, vi är alla olika och tar till oss saker på olika sätt. För en del är det helt omöjligt att genomföra den förändring som krävs på egen hand, de måste helt enkelt ha den grupptillhörighet och coachning som vi kan erbjuda i våra kurser. För andra passar Ulrikas böcker utmärkta för att genomföra utmaningen. Många kunder väljer både bok och kurs för att ha en fysisk bok att bläddra i och spara även efter kursens slut. Så när du har bestämt dig för att anta utmaningen, fundera på vilken metod som passar dig bäst!

Köp bökerna här!

Är du redo att anta utmaningen?

Boka din kurs inom 66 Day Challenge idag och anta en utmaning som kommer att ge dig en hälsosam livsstil på lång sikt!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!