Trots en del motgångar så har jag ändå tappat vikt under dessa sex veckor och jag är jättenöjd! Men hade jag inte slarvat på grund av att jag varit sjuk så mycket så hade jag tappat ännu mer, det vet jag. GI funkar verkligen! Var som sagt skeptisk till en början, just för att jag aldrig testat på. Men en grym vinst utöver minus på vågen är att min mage mått så mycket bättre av GI-mat!

Under dessa 6 veckor har jag sammanlagt gått ner 5,1 kilo. Det känns jättebra trots alla missar. Har inte hunnit med att ta mina mått men gör det ikväll och lägger upp dem i bloggen med lite bilder på mig. Hoppas på ett fint resultat där också. 🙂

Vikt vid start (17/1): 76,5 kg
Vikt idag: 71,4 kg
Total viktnedgång:  -5,1 kg

En rolig sak, för att fira att jag och Lina är klara med dessa sex veckor, idag kommer en tävling upp här i bloggen där ni har chansen att vinna ett eget exemplar av boken! Håll utkik, så att ni inte missar tävlingen! 🙂