Snart lanserar jag min nya kokbok om 5:2 metoden!

Köp boken nu -Ulrika Davidssons kokbok om 5:2

http://www.bokus.com/bok/9789174018332/ulrika-davidssons-kokbok-om-52-100-kaloriberaknade-recept/

 

Jag har skrivit en härlig receptbok om den populära metoden som kommer att ge inspiration och tips till alla som följer 5:2. Boken kommer i september och det är en tjock receptbok med kaloriberäknade recept med underbara bilder och allt du behöver veta för att komma i gång!

Jag kom i kontakt med 5:2 metoden i samband med att jag gjorde min första vattenfasta 2012. Jag var som många är lite skeptisk och tänkte – är detta verkligen bra för kroppen? Min första kontakt med att dra ner på kalorier så här drastiskt var när jag lyssnade på en föredragshållare från Norge. Han förklarade vad som hände med kroppen och vilka positiva effekter detta har. Jag fick lust att prova och jag är väldigt glad för det.

Effekten var stor och för mig och jag har under 5 månader levt med 2 fastedagar i veckan.  Resultatet är att jag har gått ner mycket i vikt och har en mycket bättre förbränning än innan. Jag har sedan dess plöjt igenom en massa vetenskapliga studier om detta ämne, har fixat och trixat med recept som passar och jag har satt igång många av mina klienter på denna kostplan. Intressant nog är jag inte ensam att vara intresserad och känna mig nöjd med resultatet!

5:2 metoden och olika sorters sätt att fasta har tagit Sverige med storm och jag möter människor i alla olika åldrar med olika anledningar att prova och förstår att denna metod är här för att stanna! Det är så enkelt. Det är så många som helt enkelt mår bra och märker en så stor skillnad och detta sprider sig. Den är också enkel metod att följa och det gör att folk kan hålla sig till kostplanen. Så enkelt är det. Och det bästa är att prova själv innan du har någon åsikt.

Efter att BBC sände en dokumentär våren 2013 om de positiva effekterna på kroppen när man drar ner på kalorier 2 dagar i veckan tog intresset för 5:2 metoden fart. Jag tror att det var kombinationen av resultatet som var såväl viktminskning, bättre blodvärden och bättre sockervärden.

Nu är det dags för Dig att prova! Hälsningar Ulrika