Jag startar en viktminskningskurs i Stockholm den 25 januari och har 2 platser kvar – Intresserad? Kursen bygger på boken “6kilo på 6 veckor” och vi träffas 4 ggr under 6 veckor. Läs mer nedan:

6 kilo på 6 veckor – Kurs  med Ulrika Davidsson

Kursen har fokus på att gå ner i vikt under januari, februari och mars. Vi ses på Ecoist Hälsobutik och Café (tidigare The Diet Shop) den 25 jan. Du kan komma från kl. 17:00 så kan jag börja väga och skriva in dig. Jag mäter dig på 5 ställen (bröst, mage, höfter, lår och arm), väger dig, vi sätter en målvikt på lång sikt och en på de 6 veckor som kursen pågår. Jag håller ett föredrag mellan 18:30- 19:45 och kommer att förklara kostplanen som vi har tagit fram som ska ge maximal viktminskning. Den bygger på att du kommer att dra ner på kolhydrater och äta mer protein och naturliga fetter och vi följer alla samma kostplan i 6 veckor! Boken ingår i kursavgiften. Jag kommer gå igenom näringslära, hur kroppen fungerar, hur du ökar din förbränning, ge tips och råd för dig som har svårt att få ner i vikt, tillskott, obalanser i mage och tarm, vad du ska tänka på när du handlar mat, hur du planerar din veckomeny, recept och inspiration i köket under kursen.

Vi träffas sedan den 8 feb för en uppföljning. Då väger jag dig och ser hur det har gått för dig, håller ett fördrag och ger er en dos motivation och inspiration för de nästkommande veckorna. Vi ses därefter den 22 feb och den 8 mars för en sista gång med invägning och förhoppningsvis målgång!

Kursavgiften är 1400 kr och anmälan görs på www.dietshop.se